Lalatović: Protiv Vašaša odigrali smo najlošije do sada, mogu da se oslonim na 13 igrača

Crvena zvezda je odigrala protiv Vašaša i petu pripremnu utakmicu tokom ovog leta.

Crveno-beli su remizirali rezultatom 1:1, a Planić je postigao jedini pogodak, a kasnije zaradio i crveni karton.

– Ovo je naša peta utakmica u pripremnom periodu, po meni možda i najlošija do sada. Zašto? Zato što su najumorniji do sada, što se i videlo na poslednja dva treninga. Što se tiče prvog poluvremena, mogu biti zadovoljan sa prvih pola sata, postigli smo taj pogodak i imali još tri stopostotne šanse, gde je Gavrić promašio nešto što je nemoguće promašiti, sa pola metra prazan gol, Rakić je imao situaciju jedan na jedan posle lepe akcije, a treću je imao Milijaš. Dali smo gol, imali tri šanse i to je sve čime mogu biti zadovoljan – istakao je Lalatović i nastavio:

– Ne mogu biti zadovoljan rezultatom, ne mogu biti zadovoljan drugim poluvremenom i to je ono što pričam od početka, a ne pričam to bez veze. Mi imamo 13 igrača na koje mogu da računam, imali smo danas 4 omladinca, još 3 igrača koji su bili na pozajmicama, a tamo nisu igrali. Jednostavno, imamo problem sa konkurencijom. Jaka konkurencija donosi kvalitet, prema tome, sad imam 13 igrača na koje mogu da se oslonim. Ovde ima dosta mladih igrača koji moraju da idu na dvojnu registraciju i igrao, kao što sam i ja išao dok sam bio igrač – istakao je Lalatović i za kraj dodao:

– Planić će sigurno za nas biti pojačanje, videlo se to u većem delu prvog poluvremena, postigao je lep pogodak, posle je napravio veliku grešku, možda i od velike želje, ali to ne sme da mu se dešava. U suštini veoma sam zadovoljan njegovim dolaskom i mislim da je pojačanje za Crvenu zvezdu – rekao je trener Zvezde, a prenosi sajt kluba.