Lalatović: Utakmica protiv Napretka biće najteža dosad, očekujem da me navijači ‘počaste’ zvižducima

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da će predstojeće gostovanje Napretku u Kruševcu biti najteža utakmica za njegovu ekipu u dosadašnjem delu takmičenja u Super ligi Srbije.

– Ovo će biti najteža utakmica do sada u prvenstvu, ali ako budemo dali 100 odsto, a daćemo sigurno, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu i da pobedom nastavimo tamo gde smo stali – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Utakmica petog kola Super lige Srbije između Napretka i Zvezde igra se u subotu od 17 časova u Kruševcu. Zvezda je u prva četiri kola ostvarila sve četiri pobede, a Napredak je osvojio samo jedan bod.

– Tabela nije merilo njihove snage, jer oni zaslužuju mnogo više. Na njima je veliki pritisak, ali ćemo se spremiti isto kao i za svaku utakmicu i dati sve od sebe da pobedimo – kazao je trener Zvezde.

Lalatović je prošle polusezone vodio Napredak, a kako je rekao, za tih šest meseci je zavoleo klub iz Kruševca.

– Zavoleo sam Napredak, tamo sam proveo prelepih šest meseci, ali ne znam kako će me prihvatiti. Nije im bilo prijatno kada sam ih napustio, ali oni znaju koliko volim Zvezdu i da se ne odbija kada te Zvezda pozove. Ne vidim razlog da me ne prihvate, ali prema informacijama koje imam, mislim da neće biti prijatno – rekao je Lalatović.

Zvezda će protiv Napretka moći da računa na sve igrače, a jedino je neizvestan nastup štopera Darka Lazića, koji je povredio ložu i nije trenirao dva dana.