Lazić: Na mene ne utiču priče o pojačanjima, znam koliko vredim i kako treniram

Darko Lazić je i protiv Mehelena pokazao da će predstojeća sezona za njega biti mnoga bolja od prethodne, u čijoj je drugoj polovini bio na pozajmici u Spartaku, dok je u prvom delu igrao po sistemu 'vruće-hladno'.

Mladi defanzivac ne krije da mu je borba za mesto u timu veliki motiv tokom letnjih priprema.
Lazić ipak ne priča o sebi mnogo već izriče pohvale na račun svojih saigrača posle meča sa Mehelenom.
– Mislim da je ekipa odigrala odličnu utakmicu posebno zbog činjenice da smo i u drugom delu bili bolji od protivnika iako smo mnogo umorniji. Što se moje igre tiče, reći ću samo da je bilo dobro ali da uvek može i mora bolje – jasan je Lazić.

Crvena zvezda tek 9. avgusta ima prvu utakmicu, pa samim tim i dovoljno vremena da ispravi sve greške i dovrši fazu fizičke pripreme u kojoj se trenutno nalazi.
– Vremena ima dovoljno, još nekoliko nedelja. Ako se uporedimo sa ekipom koja za sedam dana počinje šampionat kao što su Mehelen i Genk mislim da možemo biti izuzetno zadovoljni. Ipak, imamo još mnogo da radimo.

Lazić se ne opterećuje pričama o pojačanjima koja treba da stignu u poslednju liniju crveno-belih.
– Treniram naporno svakog dana da bih dokazao treneru i stručnom štabu da imam kvalitet. Nastaviću da treniram a na šefu struke je da odluči da li ću igrati ili ne. Ni najmanje na mene ne utiču priče o pojačanjima jer znam koliko i kako treniram i koliko vredim. Voleo bih pojačanja jer će nam to svima podići nivo treninga a samim tim i kvaliteta – kaže Darko Lazić.