Lazić: Osećam se fenomenalno, ali krivo mi je što prvenac nisam dao na ‘Marakani’

Zvezdina deca su obeležila utakmicu u Subotici protiv Spartaka. Na tom meču, Crvena zvezda je postigla tri gola, a svi golovi bili su delo mladića koji su ponikli u redovima kluba iz ulice Ljutice Bogdana.

 

foto: crvenazvezdafk.com

Pored Luke Jovića koji je postigao gol na drugoj utakmici zaredom, odnosno Mihaila Ristića koji je postigao debitantski, svoj prvenac upisao je i defanzivac, Darko Lazić.

Do sada sam postigao dva gola na pripremama, i osećao sam se fenomenalno posle ovog gola, jer to je prvi u zvaničnim utakmicama. Znao sam da ću dati gol, desetak sekundi pre nego što je korner izveden, rekao sam Savi da ću postići gol, imao sam osećaj! I pritom je baš Sava taj koji je skrenuo loptu. Možda mi je malo žao što prvenac nisam dao na Marakani, ali isto tako mi je drago što sam ga uopšte postigao, i verujem da ću postići još neki do kraja sezone, možda baš na našem stadionu – optimističan je Lazić, piše klupski sajt.

Kako i sam kaže – sve je lakše kada ekipa pobeđuje i igra dobro. Crvena zvezda je u poslednja tri kola značajno povećala i efikasnost, što je bila glavna zamerka u prethodnom delu sezone.

Analiziramo Napredak, gledamo njihove utakmice. Znamo njihove slabosti i vrline. Ući ćemo u utakmicu maksimalno, kao u uvek do sada. Vezali smo tri pobede koje nam mnogo znače na samopouzdanju, postigli smo devet golova što je izuzetno, primili smo tri, ali i to je korektno, iako smo mogli manje da primimo. Ipak, važno je da smo dali dosta golova i da smo pobeđivali. Nadam se da ćemo u subotu vezati i četvrtu pobedu, i nadam se da će navijači ponovo prepoznati momenat i doći da nas podrže. Mislim da zaista imaju šta da vide – rekao je Lazić.