Lazić: Ostajem u Ljutice Bogdana, prisustvo Lukovića pozitivno deluje na ekipu

Defanzivac Crvene zvezde Darko Lazić rekao je da su priče o njegovom odlasku sa Marakane samo spekulacije i da se ne opterećuje govorkanjima.

Kako se polusezona završila, tako su se pojavile i priče oko Lazićevog odlaska u inostranstvo. Ipak, Lazić je danas u punom trenažnom procesu, i kako stvari trenutno stoje, otputovaće sa ekipim u Terme Čatež.

– Spekuliše se već dosta oko mog odlaska u inostranstvo, ali ja sam uspeo da se distanciram od priča. Iza sebe imam sasvim solidnu polusezonu, i da bih nastavio tako, moram da ostanem fokusiran, a ne smem da se opterećujem pričama i špekulacijama. Ja sam Zvezdin igrač, i otići ću samo ako stigne ponuda kojom će Crvena zvezda biti zadovoljna – objašnjava Lazić.

Lazić je jesenas pokazao da Crvena zvezda s pravom može da računa na njega, i mnogi navijači bi voleli da i na proleće nosi crveno-beli dres.

– Zadovoljan jesam, ali naravno, smatram da je moglo i bolje. Primili smo najmanje golova u ligi i to je podatak koji hrabri pre svega mene jer sam štoper, ali i celu ekipu, jer svi učestvujemo u odbrani, a ne samo zadnja linija. Očekujem da ću, kako vreme bude prolazilo, pružati sve bolje i bolje partije. Uskoro odlazimo na pripreme gde ćemo odigrati i veliki broj utakmica, i to će biti prilika da se dodatno uigramo – kazao je on.

A zadnja linija Crvene zvezde osvežena je čak trojicom fudbalera. Jedan od njih je i Aleksandar Luković, koji igra upravo na poziciji Darka Lazića.

– Luković već nekoliko meseci trenira sa nama, i svakako da mi je jako drago što je potpisao ugovor sa klubom. Njegovo prisustvo na terenu će pozitivno delovati na ekipu, a naročito na nas mlađe igrače koji možemo još da napredujemo. Sa njim, ali i ostalim pojačanjima, mislim da možemo da se borimo za trofej u prvenstvu, ali ići ćemo, kao i uvek, korak po korak – jasan je Lazić.