Lazović: Delije nam uvek pružaju vetar u leđa, potrebna nam je podrška protiv Donjeg Srema

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović okrenuo se izazovima koji čekaju njega i klub u narednom periodu.

Zvezdino krilo je u potpunosti preokupirano utakmicom sa Donjim Sremom.

– Tri boda imaju istu težinu, bilo da se radi o derbiju, ili utakmici u kojoj smo izraziti favorit. Zbog toga, za nas je utakmica sa Donjim Sremom podjednako važna koliko i derbi. Nemamo pravo na kiks, i želimo da pokažemo da nas ne treba otpisivati. Crvenu zvezdu nikada ne treba otpisivati – kategoričan je Lazović, koji je svestan da neće biti lako doći do pobede.

– Prošle sezone je Donji Srem uspeo da nas iznenadi. Bio sam povređen, pa nisam mogao da gledam tu utakmicu, ali sećam se da smo imali vođstvo od 2:0, i nekoliko odličnih šansi da rešimo pitanje pobednika. Ipak, usledio je pad koncentracije, i Donji Srem je uspeo da postigne dva gola. Ispostavilo se da nakon tog kiksa, godinu dana niko nije uspeo da nam odnese niti jedan bod sa Marakane. Nadam se da će i utakmica protiv Voždovca biti poslednja u ovoj sezoni, u kojoj smo ispustili bodove.

Lazović je pozvao navijače da dođu na utakmicu protiv Donjeg Srema, i podrže mladu ekipu Crvene zvezde.

– Za razliku od prethodne sezone, kada smo imali mnogo iskusnih igrača, ove godine je nama “starijima” veliko zadovoljstvo što možemo da igramo rame uz rame sa ovim mladim fudbalerima, koji su budućnost Crvene zvezde. Ipak, njima je potrebna podrška sa tribina, i zato pozivam navijače da popune Marakanu, i pruže vetar u leđa celom timu, kako bismo zabeležili pobedu – rekao je Lazović.