Lazović i Drinčić ostaju u Partizanu, Ilić još jednu sezonu u dresu!

Iskusni vezista i napadač ostaće u klubu, iako su imali primamljive ponude. Kapitenu Iliću ponuđen ugovor na još jednu sezonu.

Fudbalski klub Partizan je počeo sa sastavljanjem ekipe za narednu sezonu, a može se reći da je najveći deo posla već obavljen. Danko Lazović i Nikola Drinčić sigurno ostaju u crno-belom!  Iako je za crnogorskog reprezentativca postojalo interesovanje Makabija iz Haife, a iskusni napadač se nalazio na listi želja grčkog AEK-a, obojica su, ne samo počela pripreme u srpskom vicešampionu, već nemaju ni nameru da napuštaju klub. 

– Takva mogućnost više ne postoji ni kod jednog ni kod drugog. Kod Drinčića svakako, a kod Lazovića samo teoretski, jer je takav ugovor, ali posle razgovora sa njim najveće su šanse da Danko bude član Partizana i narednih godina – potvrdio je šef stručnog štaba Marko Nikolić.

U ovom trenutku Saša Ilić ne trenira sa saigračima, već pregovara sa čelnicima kluba o nastavku saradnje i njegov potpis na novi jednogodišnji ugovor očekuje se do polaska ekipe na Zlatibor.