Lazović i Ilić davali svoj novac kako bi pomogli mlađim igračima u ekipi

Svako ko je mislio da u Humskoj 'cvetaju ruže', neverovatno se prevario. Zapravo, samo se čekao momenat kada će situacija kulminirati da bi svi problemi Partizana izašli na videlo.

Da je situacija dotakla dno u crno-belom taboru najbolje svedoči činjenica da su mesecima unazad stariji fudbaleri, pre svih Danko Lazović i Saša Ilić bukvalno izdržavali mlađe igrače u ekipi, piše Sport.

Pre polaska na pripreme u Sloveniju, Lazović je iz svog džepa dao novac saigračima, a isto se dogodilo pred utakmicu sa HB Toršavnom, kada mu se priključio i kapiten Ilić.

Da ironija bude još veća, jedan od beogradskih dnevnih listova je nekoliko dana kasnije objavio netačnu vest kako je direktorka marketinga Snežana Filipović pronašla novac i sprečila štrajk tima pred samu utakmicu sa Faranima, iako to nije imalo veze sa istinom, niti su igrači primili i dinara.

Otuda i reakcija Lazovića na samom duelu sa Faranima kada se posle datih golova obraćao direktno ljudima u svečanoj loži.

Kompletna stranica iz pomenutog dnevnog lista je iscepljena i zalepljena na oglasnoj tabli u svlačionici u sportskom centru u Zemunu, piše Sport.