Lazović: Nije problem da ostanem u Zvezdi

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da će samo u dogovoru s klupskim čelnicima odlučiti da li će otići iz kluba, ali i da mu neće biti problem da ostane u ekipi.

– Tu sam, treniram, dajem maksimum i ako bude nešto, u dogovoru s klubom odlučiću da li ću ostati. Nemam nikakav problem da ostanem, videćemo šta će biti – rekao je Lazović novinarima na pripremama Zvezde u mestu Terme Čatež, u Sloveniji. Lazović, koji je prošlih sezona bio jedan od najboljih Zvezdinih fudbalera, rekao je da još ne zna da li ima konkretnih ponuda iz inostranstva.

– Niko mi ništa nije pričao, nisam mnogo pričao s ljudima iz kluba na tu temu. Ako bude nešto konkretno, reći će mi. Sada razmišljam samo o Zvezdi i o početku prvenstva – naveo je Lazović. Lazović veruje da će Zvezda u narednom periodu biti sve bolja. – Mnogo igrača je otišlo, ali se priklučilo mnogo mlađih, Nejc Pečnik će, nadam se, potpisati, imamo novog trenera, treba vremena da se uklopimo, ali kako vreme odmiče ide sve bolje – rekao je Lazović. On je ocenio da crveno-beli imaju velike šanse da odbrane šampionsku titulu u srpskom prvenstvu. – Ako na svakoj utakmici damo maksimum i idemo na pobedu, lakše ćemo do cilja. Ne gledam protivnike, Partizanu je ostala ista, dobra ekipa,
ali mislim da ćemo mi sve ‘skockati’ do početka prvenstva i ići na titulu – rekao je vezista Zvezde. Lazović je rekao da očekuje da se borba za titulu oduži do samog kraja prvenstva, kao i prošle godine.