Lazović: Partizan je dokazao da ume da se nosi sa dobrim protivnicima, tako će biti i 30. jula i 6. avgusta

Jedan od najboljih fudbalera Partizana, Danko Lazović, uveren je da crno-beli imaju šta da traže u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa predstavnikom Bugarske, ekipom Ludogoreca.

Partizan je nedavno s mukom eliminisao Toršavn, pošto je u revanš meču na Farskim Ostrvima gubio sa 1:0. Ipak, crno-beli su uspeli da spreče blamažu pobedom od 1:3 na gostovanju.

Naredni protivnik je daleko kvalitetniji, a klub iz Humske Ludogorec ne pamti po dobrom, budući da su im Bugari prošle sezone skinuli skalp u kvalifikacijama i tako ih sprečili da se plasiraju eventualno u grupnu fazu.

Ipak, stvari po Ludogorec na startu nove sezone ne idu željenim putem. Klub je u bugarskoj ligi najpre razočarao protiv novih prvoligaša, a u revanš meču kvalifikacija za LŠ je remizirao 1:1 sa nejakim predstavnikom Luksemburga.

Ipak, Bugari su favoriti, barem na papiru. Međutim, Danko Lazović zbog toga nije previše uznemiren, ali se i ne zavarava nerešenim mečom Ludogorce u kvalifikacijama za LŠ:

– Remi Bugara u Luksemburgu ne mora ništa da znači. Možda su se opustili posle ubedljive pobede u Razgradu. Partizan je dokazao da ume da se nosi sa dobrim protivnicima, tako će biti i 30. jula i 6. avgusta, na revanšu u Beogradu – kazao je Lazović, a prenosi Sportski žurnal.