Lazović: Ponovo držimo konce u svojim rukama…

Fudbaler Crvene zvezde, Darko Lazović je potvrdio da je ovog proleća u dobroj golgeterskoj formi. On je postigao već treći gol, a u prošlom kolu ponovo crno-belima doneo tri boda.

 

Nakon dva efektna gola koja je postigao u Jagodini, i propuštene utakmice u Subotici protiv Spartaka, Lazović se ponovo upisao u strelce.

Posle kornera, Lazić mi je odlično asistirao. Video sam prazan ugao, naciljao i srećom, pogodio. Ispostavilo se da je to bio i jedini gol na utakmici. Drago mi je zbog gola, naravno, ali mnogo mi je draže da smo pobedili u utakmici koja je bila mnogo teška i gde su nam svi unapred upisivali tri boda. Ništa lakše za protivnika nego kada igra rasterećeno jer su ga svi otpisali. Napredak je dobra ekipa, što smo i isticali tokom nedelje, a to su i pokazali na našem stadionu – rekao je Lazović.

Ono što je najvažnije je to da je Crvena zvezda vezala i četvrtu uzastopnu pobedu, i da se nakon prethodnog vikenda primakla prvoplasiranom na tabeli na samo dva boda.

Treniramo naporno, na utakmica se trudimo da pružimo maksimum, i uvek razmišljamo samo o prvoj narednoj. To nam se vraća, zaostatak se smanjio, i može se reći da ponovo držimo konce u svojim rukama. Naredne nedelje neće biti prisutno mnogo igrača na treninzima, ali nakon ove pauze moramo trenirati još i jače kako bismo nastavili sa serijom pobeda. Nekoliko veoma teških gostovanja nas očekuje, a prvo je na redu ono u Novom Pazaru. Ipak, verujem u sebe i u svoje drugove – optimističan je Lazović.