Lazović: Terzić mi je pretio treninzima u sedam ujutru, nisam tužio Zvezdu zbog ljubavi prema njoj

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović poručio je da je posle razgovara sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i trenerom Nenadom Lalatovićem spreman da oprosti deo duga, što nije bio slučaj nakon prethodnog sastanka sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

– Spreman sam da oprostim deo duga, uz određene uslove. Terzić mi je pretio da ću trenirati u sedam ujutru, ali kada sam sedeo sa ostalim ljudima iz kluba sve je proteklo korektno, što me nateralo da imam drugačiji stav. Hoću još jednom da pokažem da posle svega pritisci nisu potrebni i da želim da odem na lep način – izjavio je Lazović za “Novosti”.

Lazoviću u junu ističe ugovor i kao slobodan igrač u italijansku Đenovu, a Terzić je od njega zatražio “dogovor” oko duga od 550.000 evra i smanjenje, kako je naveo, neprimerene plate od 250.000 evra, kako bi i dalje konkurisao za tim.

– Nije bilo prijatno kada mi je generalni direktor saopštio uslove kluba. Sve je to moglo na drugi način da mi se prezentira kao što su uradili trener Lalatović i potpredsednik Kokeza. Nisam jedini kome se duguje, ali sam ja zauzeo stav i nisam tužio samo zbog veličine Zvezde. I za to nisu zaslužni ljudi iz kluba već moja ljubav prema crveno-belom – naveo je Lazović.

On smatra da nije zaslužio da ga posle pet godina u crveno-belom dresu i svega što je prošao, uključujući i tešku povredu, blate.

– Spreman sam na sve i da ne igram drugi deo sezone, ako je to dobro za Zvezdu. Ugovor nisam revidirao, što se od mene do sada nije tražilo. Spominjalo se da tražimo najbolji modul, kako se situacija ne bi dalje komplikovala. Na kraju ispada da više imam novca na papiru nego što sam dobio za sve ove godine. Nije mi prijatno i svako ima pravo na svoju zaradu – poručuje Lazović.