Lebron razbio glavu, pa mu ispala muškost

Lebron Džejms ima mnogo razloga da što pre zaboravi sinoćnji meč u kojem su njegovi Kavalirsi izgubili od Golden Stejta. Džejmsa će osim poraza boleti i glava jer je posle jednog faula udario u kameru, pa je morao na ušivanje. Uz to, verovatno će mu biti povređen i ponos, jer je na televiziji viđeno mnogo više nego što je on hteo da pokaže.

 

Četvrti meč NBA finala lebronu Džejmsu baš i neće ostati u lepom sećanju. 

Ne samo da je “Kralj Džejms” imao najslabije šutersko veče u seriji sa 7 pogođenih šuteva iz 22 pokušaja, već je meč ostao obeležen i sa dva detalja koje bi najbolji košarkaš današnjice verovatno hteo što pre da zaboravi.

Prvo je posle faula Endrjua Boguta Džejms pao i odario glavom u kameru jednog od snimatelja koji se nalaze iza koša. Od tog udarca mu je bila raskrvarena glava, pa je čak morao i na ušivanje.

Drugi incident nije bio tako bolan za košarkaša Klivlenda, ali je bio podjednako neprijatan. 

Na jednom tajmautu Džejms je, kako to komentatori vole da kažu “dovodio sportsku opremu u red”, ali ipak sve nije prošlo kako je on planirao. Kada je hteo da upaše dres u šorc, Lebron se malo zaneo pa je kamera čak uhvatila trenutak kada se vidi njegov “kraljevski nakit”. 

Naravno, ova scena nikako nije ostala neprimećena i izazvala je brdo komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte i neke od komentara gledalaca koji su ostali zapanjeni posle ove scene.