LEGENDA KATALONSKOG KLUBA: Barselona sprema DOŽIVOTNI UGOVOR za Mesija

Fudbalski klub Barselona planira da ponudi svom igraču Lionelu Mesiju doživotni ugovor, preneli su španski mediji.

Leo Mesi
Beta

Kako je prenela Kadena Ser, predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je da klub namerava da ponudi Mesiju novi ugovor, kako bi argentinski fudbaler ostao na Kamp Nou i posle Svetskog prvenstva 2022. godine.

Bartomeu još nije razgovarao sa fudbalerovim ocem i menadžerom Horheom Mesijem, ali namerava to da učini kako bi ugovor što pre bio potpisan.

Kako su preneli španski mediji, Barselona želi da ponudi Mesiju doživotni ugovor, koji će važiti i po završetku njegove igračke karijere, a uključivao bi vezu izmedju brenda Mesi i fudbalskog kluba Barselona za najmanje 10 godina.

Mesi je nedavno rekao da nije razgovarao sa predsednikom kluba otkako je Barselona pre šest meseci eliminisana od Liverpula u Ligi šampiona, ali da je otvoren za razgovore o nastavku saradnje.

Mesi (32) igra 16. uzastopnu sezonu za Barselonu, čiji je najbolji strelac u klupskoj istoriji sa 604 gola u 692 utakmice. On je osvojio 34 trofeja, uključujući 10 titula u španskoj ligi, četiri Lige šampiona i šest trofeja u Kupu kralja.