LEGENDA SA LEGENDAMA: I Novak Đoković na oproštaju Dude Ivkovića!

Dušan Ivković
anadoluefessk.org

Najbolji srpski teniser Novak đoković učestvovaće na oproštajnoj utakmici jednog od najvećeg trenera u istoriji evropske košarke Dušana Dude Ivkovića.

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković biće jedan od gostiju na oproštaj utakmici legendarnog košarkaskog trenera Dušana Ivkovića, koja je zakazana za 20. septembar u Atini, saopšteno je iz Đokovićevog PR tima.

Kako se navodi, Đoković dolazi po pozivu Dude Ivkovića koga izuzetno ceni i poštuje i raduje se prilici da bude njegov gost.

Na utakmici u Atini sastaće se Olimpijakos, sa kojim je Ivković osvojio dve titule prvaka Evrope i tim sastavljen od najvećih asova evropske košarke.

Uoči utakmice legendarnom treneru biće uručeno priznanje “Legenda Evrolige”, čime će postati prvi stručnjak u tom društvu gde su asovi poput Dimitrisa Dijamantidisa, Šarunasa Jasikevičijusa, Huana Karlosa Navara, Tea Papalukasa, Ramunasa Šiškauskasa i Mirsada Jahovića.

Na oproštaju Ivkovića biće njegovi bivši igrači Miloš Teodosić, Tomas Ertel, Nikos Zizis, Stefan Marković, Bogdan Bogdanović, Kostas Slukas, Čedi Osman, Nikola Kalinić, Pero Antić, Dario Šarić, Viktor Hrijapa, Kajl Hajns, Boban Marjanović, a prisustvovaće i selektor Srbije Aleksandar Đorđević.