LEO PONOVO PROMENIO PLOČU: “Protiv Olimpijakosa IGRAM ZA NAVIJAČE”

leo
instagram.com/leozim42_oficial

Brazilac je poslednjih nedelja izazvao takvu pometnju u klubu da je i dvomeč sa Olimpijakosom na momente otišao u drugi plan.

 

Uprkos dobrim rezultatima na početku sezone u Partizanu problema ima. Ni Leonardo ih ne želi sakriti koliko god da je ekipi potreban mir pred meč koji bi mogao odrediti sudbinu kluba u narednih godinu, dve… 

– Situacija je veoma komplikovana, možda je za sve u ovom trenutku najbolje da ne iznosim detalje. Ljudi, pred nama su dve najvažnije utakmice u sezoni, nije momenat da se bavimo mojim statusom, problemima koje imam s klubom. Navijači Partizana žele radost, to je ono što moramo da im priuštimo – rekao je Leonardo u intervjuu za Novosti.

Njegov izostanak u meču sa Mačvom bacio je senku na sve dobro što je uradio proteklih godinu dana, naročito posle glasina o namernom bojkotu treninga, dan pre utakmice. Leonardo je ovoga puta imao objašnjenje za sve što se desilo:

– Osetio sam bol u primicaču i to je sve. I dalje imam mali bol, ali sam jutros trenirao i siguran sam da ću poslednji trening pred utakmicu sa Olimpijakosom uspeti da odradim s maksimalnim intenzitetom – izjavio je Brazilac i odbio da govori o interesovanju klubova sa Bliskog istoka:

– Ne, ne, ne… U ovom trenutku ne želim da pričam o bilo kom drugom klubu. Samo o Partizanu i utakmici sa Olimpijakosom – izričit je Brazilac.

Meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Olimpijakosa igra se sutra sa početkom od 20.45.