LEONARDO OPET PRAVI PROBLEME PARTIZANU? Mec čeka na njegov dolazak, on ne želi da ide BEZ MILIONSKOG UGOVORA

leo
instagram.com/leozim42_oficial

Član francuske Lige 1 pristao je da plati četiri miliona evra obeštećenja, koje će u mesečnim ratama stizati u Humsku 1.

 

Ušli smo u pregovore sa Mecom, mi smo naš deo dogovorili, čeka se da Leonardo prihvati svoje uslove. Obeštećenje iznosi četiri miliona evra i bilo bi isplaćeno u ratama, rekao je Vazura u razgovoru za “Novosti”. 

S druge strane, Ivica iliev, sportski direktor crno-belih nije bio tako direktan, osvrnuvši se na “sve učestaliji problem Brazilca s povredama”, zbog kojih je sve češće na tribinama, a nema ga ni u ekspediciji koja je otišla u Atinu. 

Dok se ne završi ne volim da pričam o nekim stvarima. Neverovatan broj klubova je vezivan za Leonarda ovog leta, toliko ponuda nikada nijedan igrač nije imao. Mogu samo da kažem da je zvaničan razlog njegovog nedolaska u Atinu povreda, a mi možemo samo da nagađamo da li je zaista tako. Pošto su nešto učestale povrede mislim da ne bi trebalo da rizikujemo i čekamo dugo sa prodajom – jasan je Iliev. 

Prema nekim informacijama klub sa San Semforijena Leonardu nudi 800.000 evra godišnje, dok on ne želi da krene put Francuske bez milionskog ugovora u džepu po sezoni. 

U svakom slučaju, do povratka Partizana sa revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa (sreda, 20.45) trebalo bi da bude poznat epilog cele situacije.