NE IDE JOJ SE IZ BEOGRADA: Mamić nudio MILIONE ZA LEONARDA, posao pokvarila SUPRUGA BRAZILCA!

Leonardo
print screen/Instagram.com/leozim42_oficial

Brat sada već bivšeg gazde zagrebačkog Dinama, bio je spreman da napuni kasu Partizana u zamenu za usluge Brazilca. Na radost mnogobrojnih ljubitelja fudbala u Srbiji isprečila se jedna žena.

Chegamos graças ao bom Deus estamos na nossa casa novamente ✈️??????⚽️❤️?????

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42_oficial) on

Bivši fudbaler i strateg zagrebačkog Dinama Zoran Mamić, sada je trener Al Aina iz Emirata. Ni njemu nije promakao fantastični Brazilac, pa je za  transfer Leonarda ponudio Beograđanima sasvim pristojnu sumu.

– Bivši Dinamov trener želeo je dovesti Brazilca Leonarda iz Partizana, ali je transfer propao. Naime, u poslednjem trenutku uplela se Leonardova supruga i rekle je – ne! Mamićev klub ponudio je srpskom prvaku šest miliona evra – piše Večernji list.

U međuvremenu je Leonardo stupio u pregovore sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije, ali je navodno i ovaj transfer pod znakom pitanja, zbog odbijanja Leonardove supruge da se porodično presele na Bliski istok.

Ipak, navijači oba ova kluba nedeljama zasipaju Leonardov profil na Instagramu porukama dobrodošlice, pa je njegov odlazak iz Partizana vrlo moguć.