Lepe vesti za Grobare: Murić verovatno ostaje u Partizanu

Edo Murić
Beta

Slovenački internacionalac Edo Murić uspešno je operisao rame, a prema poslednjim informacijama on će najverovatnije ostati i naredne sezone u crno-belom taboru.

 

Na ovu odluku je najviše uticala sama povreda zbog koje će Murić morati da miruje minimum šest meseci. Iz tog razloga on će i naredne sezone biti u četi Duška Vujoševića.

Podsetimo da su se tokom sezone pojavljivale priče da bi krilni igrač mogao u Italiju pošto je Armani iz Milana bio zainteresovan. Međutim, nakon povrede od toga neće biti ništa.

Murić je u Partizan stigao iz Krke. U svojoj prvoj sezoni za Partizan je igrao dosta promenljivo sa nekoliko izvanrednih partija, ipak povrede su ga umnogome sprečile da uhvati pravi ritam. Slovenac se čak tri puta pvređivao, a dva puta rame koje je na kraju moralo biti operisano.

Što se tiče celokupne situacije u Partizanu, ona nije najbolja. Za sada nema zvaničnih informacija, ali najbliži odlasku je Dragan Milosavljević koji ima ponude iz Valensije i Trabzona. Njegovim stopama će najverovatnije Milenko Tepić i Aleksadar Pavlović. Ekipu bi mogao da napusti i Nikola Milutinov u slučaju da se pojavi ponuda iz NBA lige.