LEPŠA OD IRINE: Srpska atletičarka zaludela Ronalda fotkama na Instagramu (FOTO)

Ivana Macanović
Instagram/ivana_macanovic

Atletičarka iz Republike Srpske, 18-godišnja Ivana Macanović koja se takmiči u sprintu, našla se u središtu zanimanja medija iz regiona pošto se govorka da je za nju zainteresovan ponajbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo.

 

Dama iz Banja Luke u avgustu prošle godine je napunila 18 godina, a takmiči se na 100 i 200 metara. Ronaldo je, pak, poznata fudbalska faca koju mediji svako malo povezuju sa zgodnim devojkama.

Uz to, Portugalca na Instagramu prati 50 miliona ljudi, a on samo odabranih 268. Među njima i ovu atletičarku. Dovoljno da mediji potegnu priču kako se Ronaldo zagrejao za Ivanu.

Verujte mi, to je i za mene velika misterija. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je pronašao na Instagramu niti zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena – kazala je za Kurir Ivana Macanović i poslala poruku Ronaldu da ima dečka i da je zakasnio.

Otkako je Ronaldo stavio Ivanu na listu osoba koje prati, njena popularnost na Instagramu naglo je porasla, a sad je prati više od 70.000 ljudi.