Lider nastavlja da se pojačava: U Humsku stiže iskusni Nemanja Tubić!

Nemanja Tubić će biti drugo pojačanje Partizana u prelaznom roku.

Juče je na sastanku Sekretarijata crno-belih sve iskristalisano povodom ovog transfera. Trener, Marko Nikolić, je jasno i glasno poručio čelnicima da je njegov izbor na poziciji centralnog defanzivca isključivo Tubić i da tu ne postoji nikakva dilema. Kako odluka malo kasni, fudbaler najverovatnije neće biti sa ekipom od prvog dana, ali se u najskorije vreme, u naredna dva ili tri dana, očekuje potpis iskusnog defanzivca.

Tubić je i u minulom letnjem prelaznom roku bio želja Partizana i trenera Nikolića, međutim, dve strane se nisu finansijski „pronašle”, pa je fudbaler karijeru nastavio u BATE Borisovu, sa kojim je jesenas igrao u Ligi šampiona.

Pošto je u decembru okončao saradnju sa beloruskim klubom, Tubić se ponovo pojavio na tržištu kao slobodan igrač, što je timu iz Humske dobro došlo da pokuša da ga ponovo angažuje.

Nemanja Tubić je rođen 8. aprila 1984. godine i prošao je mlađe kategorije Partizana. U Seniorskoj konkurenciji je branio boje Čukaričkog, Radničkog iz Obrenovca, Genka, ukrajinskih Karpata, ruskog Krasnodora i pomenutrog BATE Borisova.

Iskusni fudbaler u Humsku dolazi kao atlernativa Vojislavu Stankoviću, kome je istekao ugovor krajem jeseni.