Lisica napravila šou na treningu: Trener pokušao da joj priđe, ali ona je odnela plen (VIDEO)

Lisica je prekinula trening bugarskog šampiona Ludogoreca.

Foto: screenshot/twitter.com/Metodi_Shumanov

Ova životinja ušunjala se na teren na kom je tim trenirao i napravila je pravi šou. Bilo je to zanimljivo i jednom od trenera koji se tu našao, a ubrzo se pojavio snimak svega toga na društvenim mrežama koji je postao viralan.

Kretala se lisica po travnatoj površini, gledala je šta sve ima na terenu i tražila svoj “plen” i na kraju ga je našla. U vidu golmanskih rukavica koje su se nalazile na zemlji. Jedan od trenera pokušao je da je primiri, legao je i on na zemlju, ali ga je ona nadmudrila.

Uzela je rukavice i otrčala van terena. Uspela je da ulovi svoj “plen” i da pobegne, a trener je ostao da se smeje. Navijači su takođe bili oduševljeni i spremni za šalu, pa su tako neki pisali da će “golman morati da brani bez jedne rukavice”.

Ludogorec ove sezone igra dobro, ima 10 pobeda iz 13 mečeva i trenutno je na drugoj poziciji u tamošnjem šampionatu sa 32 poena. Na prvom mestu je CSKA Sofija. Tim koji sa klupe vodi Saša Ilić je upisao 11 pobeda u dosadašnjem toku lige i ima 34 boda. Vodiće se zanimljiva borba do samog kraja.