Liverpul postigao dogovor sa Sterlingom: Uprava poboljšava uslove ugovora

Engleski fudbalski klub Liverpul postigao je dogovor sa svojim napadačem Rahimom Sterlingom o potpisivanju novog ugovora, preneli su danas britanski mediji.

Sterlingu za tri godine ističe ugovor s Liverpulom, a za njega su zainteresovani brojni evropski klubovi, među kojima je i Barselona, zbog čega je uprava Liverpula primorana da mu poboljša uslove ugovora.

Kako je preneo sajt Gol, Liverpul je postigao dogovor o novom ugovoru s 19-godišnjim Sterlingom, koji će primati nedeljnu platu od 100.000 funti.

– Što se tiče Liverpula, dogovor je postignut – naveo je izvor sajta Gol.

Njega su kritikovali britanski mediji pošto je uoči jučerašnje utakmice sa Estonijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine zatražio od selektora Roja Hodžsona da ne igra „pošto je umoran”.

Rahim mi je prišao posle treninga i rekao da je umoran i da trenutno nije u najboljoj formi, a ja sam mu rekao da se odmori i da će početi utakmicu na klupi – rekao je Hodžson.

Sterling je prošlog meseca odigrao devet utakmica, a protiv Estonije je ušao sa klupe. On je putem Tvitera pokušao da se odbrani.

– Sada slušam… Izvinite što sam ljudsko biće – naveo je Sterling.