Lovernj: Nikada neću tražiti novac od Partizana, taj klub je uradio sve za mene

U moru problema i onaj jedan koji se reši - dobro dođe. Ako je za utehu, Lovernj se odriče dela koji mu je bivši klub dužan. Naime, poznato je da KK Partizan i ovog leta muči muku sa finansijama, ipak Francuz je odlučio da mu borbu olakša, pa od kluba neće tražiti da mu isplati dugovanja.

Crno-beli su u blokadi jer ih je tužio Jaka Klobučar, ali Lovernj nije krenuo njegovim stopama.

– Partizan je uradio sve za mene. Zahvaljujući njemu, sada imam veliki ugovor u Himkiju, koji nikada ne bih dobio da nije bilo crno-belih. Budite sigurni da nikada neću tražiti novac od Partizana. Dobio sam to što sam dobio. Meni je dovoljno – jasan je bivši igrač crno-belih.

Lovernj je doneo još jednu lepu vest navijačima Partizana, najavio je dolazak Slovenca Eda Murića u Humsku, a čeka se samo da klub skine blokadu FIBA za registraciju stranih igrača.

– Čuo sam se pre par dana sa nekim ljudima bliskim Partizanu. Rekli su mi da je sve dogovoreno oko prelaska Murića u crno-bele – otkrio je Lovernj za Novosti.

Pored Murića, novi igrač Partizana biće i mladi reprezentativac Grčke Janis Kuzeloglu, koji je prethodne dve nedelje bio na probi kod Duška Vujoševića.

Grk ima 19 godina, visok je 206 centimetara i ima 92 kilograma, a igra na poziciji krilnog centra. Od njega se očekuje da nastavi stopama sjajnih četvorki crno-belih poslednjih godina: Lorensa Robertsa, Jana Veselog, Novice Veličkovića, Džejmsa Gista, Stefona Lazmea, Vladimira Lučića, Milana Mačvana, Žofrea Lofernja…