MAKI BANJAK PROVOCIRA CRVENO-BELE: “Probušiću mrežu i u Beogradu!”

Fudbalere Crvene zvezde u Almatiju je „u crno zavio“ doskorašnji štoper Partizana Maki Banjak. Kamerunac je u aktuelnom prelaznom roku pojačao Kairat i odmah pokazao da će biti veliko pojačanje za tim iz Kazahstana, koji je za njegove usluge platio 500.000 evra crno-belima.

printscreen/youtube

Banjak je bio strelac pobedonosnog gola na Centralnom stadionu (2:1) u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a u razgovoru za Meridian sport najavio je da planira da i u Beogradu probuši mrežu Milana Borjana.


Kako je istakao, posebno mu e drago što je baš on bio strelac pobendičkog gola i nada se da će to ponoviti i u Beogradu.

Veoma sam srećan što sam postigao gol. Posebno jer sam ja bivši igrač Partizana i svi znamo o kakvom se rivalstvu radi. A, posebno mi je drago sto sam postigao gol za pobedu, jer sam imao teret toga što nisam igrao u finalu Kupa prošle sezone – kaže Banjak i dodaje:

– Nadam se da ću uspeti da postignem još jedan gol u Beogradu, videćemo još – jasan je Banjak!

Kada se radi o novom klubu, Banjak ističe da je veoma zadovojlan novim uslovima i saigračima.

Srećan sam u Kairatu. Ljudi su veoma prijatni prema meni i čine da se dobro osećam. Obezbedili su mi sve, tako da samo mogu da se koncentrišem na fudbal i ništa više.

Međutim, ne žali mnogo za Partizanom.

Nemam razloga da se kajem, moja porodica i ja smo zadovoljni. Partizanu želim sve najbolje i što bolje uspehe, a ja uvek gledam samo napred – zaključio je Banjak razgovor za Meridian