MARAKANA JE ‘GORELA’: Zvezda pobedila Udineze, Deki se oprostio! ‘Delije’ ispratile legendu (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da savladaju italijanski Udineze rezultatom (1:0) u prijateljskom susretu. Jedini strelac na utakmici bio je Bogdan Planić koji je loptu glavom zakucao u mrežu u 7 minutu.

Sadašnji pomoćnik Andree Stramaćonija na klupi „Zebri” ušao je u igru u 39. minutu, i odigrao poslednjih pet minuta u crveno-belom dresu sa kapitenskom trakom.

Posle kraja prvih 45 minuta na terenu su se našli brojni saigrači Dejana Stankovića, (Zvonko Milojević, Perica Ognjenović, Goran Bunjevćević, Zoran Njeguš…), i pridružili se slavlju, dok su mu prvotimci napravili špalir.

Neposredno pre toga Dejan Stanković je obukao još jedan dres – na kome je bilo prezime Gorana Drulića, teško povređenog u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko dana.

Ljubimac Zvezdinog Severa se posle slikanja i primljenih poklona obratio svima na stadionu u emotivnom govoru.

– Dobro veče Marakano! Šta da vam kažem sem jedno veliko hvala”, počeo je Stanković priču, ali su ga navijači ubrzo prekinuli pesmom, “Ovom feštom večeras stavio sa tačku na dečački san, na jedan ciklus, na jednu sjajnu karijeru. Zatvorio sam krug, tamo gde je sve počelo. Najbolji ste na svetu, volim vas, iz sveg srca. Sa vama je sve drugačije, sa vama je sve čudo – rekao je Deki.loading...