“MARAKANA” JE SPREMNA ZA KRASNODAR: Delegat sutra daje zeleno svetlo (FOTO)

marakana
crvenazvezdafk.com

"Marakana" je spremna za Krasnodar, čeka se samo zvanična potvrda da teren Zvezdinog stadiona ispunjava uslove za odigravanje revanš meča plej-ofa Liga Evrope, u kojem se Zvezdini fudbaleri sastaju sa ruskim Krasnodarom, u četvrtak od 21 sat.

Delegat iz Belgije će sutra na tehničkom sastanku u 10.30 izvesno da potvrdi da meč može da se igra.

 

Radnici zaduženi za održavanje travnate podloge na stadionu “Rajko Mitić” učinili su sve kako bi teren bio u što boljem izdanju, pošto su čelnici ruskog predstavnika uputili su UEFA žalbu na stanje terena, zbog čega su i zvanično zatražili suspenziju “Marakane” za revanš utakmicu plej-ofa drugorangiranog evropskog klupskog takmičenja.

Podsetimo, supervizor iz UEFA je posetio najveći srpski stadion još prošlog četvrtka, kada je dao zeleno svetlo za odigravanje utakmice i Zvezdinim čelnicima prosledio još neka uputstva oko organizacije meča. 

Da se ljudima u Nionu, takođe, ne dopada želja rukovodstva Krasnodara pokazuje i podatak da je Škot, koji je u Beogradu bio prošlog četvrtka, ponovo došao Zvezdi u posetu i aktivno se uključio u sanaciju travnate podloge na “Marakani”.

Fotografije sa stadiona možete pogledati NA OVOM LINKU.