Marić: Želimo da se nadigravamo sa Partizanom, moramo da pripazimo na Drinčića i Škuletića

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je danas da njegova ekipa želi da se nadigrava sa Partizanom u narednom kolu Super lige i ocenio da serija loših rezultata protivnika ništa ne znači.

– Imamo svoje kvalitete i izaći ćemo na teren sa jasnom željom da se u jednom otvorenom susretu nadigravamo sa svojim rivalom. Partizan je u poslednje dve utakmice pokazao da se možda nalazi u fazi kada je ekipu sustigao umor zbog nastupa na tri fronta, ali to ne mora ništa da znači – rekao je Marić na konferenciji za novinare.

Vojvodina će u nedelju gostovati Partizanu u 11. kolu Super lige. Dve ekipe imaju po 25 bodova i dele prvo mesto na prvenstvenoj tabeli.

– Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do kraja desiti, videćemo u nedelju uveče – kazao je Marić.

Trener novosadske ekipe je naveo da su se njegovi fudbaleri za predstojeći susret pripremali kao za svaki drugi.

– Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira na to što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu – dodao je on.

Vojvodina neće moći da računa na Darka Puškarića, koji ima parne kartone, kao i na Mirka Ivanića jer Marić ne želi da rizikuje da mladi vezista obnovi povredu.

Marić je od igrača Partizana posebno istakao Nikolu Drinčića i Petra Škuletića.

– Najveća opasnost nam preti kod prekida jer crno-beli imaju sjajnog Drinčića koji odlično radi ovaj segment igre. Tu je i izuzetno pokretljivi škuletić, uvek opasan po gol – kazao je Marić.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igraće se u nedelju od 19.00 na stadionu u Humskoj u Beogradu.