Marjanović: Pokušaćemo da iznenadimo Partizan pred njihovim navijačima, spremićemo se kako treba

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nisu uspeli da ponove partiju iz prvog susreta polufinalne serije ABA lige, a Boban Marjanović i Branko Lazić ističu da je Partizan zasluženo pobedio.

 

– Malo lošije smo ušli u meč, Partizan je to iskoristio i igrao dobro. Imali smo šansu da se vratimo i pobedimo u poslednjem minutu, ali smo je ispustili. Moramo da odgledamo snimak i bolje da se spremimo za subotu – rekao je Marjanović neposredno po završetku utakmice i osvrnuo se na činjenicu da se naredni meč igra u crno-belom Pioniru.

– Bitno je, ali ako su oni uspeli da pobede nas na našem terenu, mi ćemo probati da pobedimo na njihovom. Sada smo na istom, jedan-jedan je.

Jedan od najboljih centara Evrope je u sredu postigao samo dva poena, a Branko Lazić nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

– Ušli smo dosta nervozno, oni su napravili razliku i vodili bukvalno ceo meč. Uspeli smo da stignemo, ali ne i da prokrenemo. Ne možemo sada da se vadimo na umor. Ove utakmice su takve da ne dozvoljavaju nikakvu vrstu alibija. Odigrali smo lošije večeras i oni su zasluženo slavili – rekao je Zvezdin bek i dodao:

– Dobro igraju pred svojim navijačima, ali igrali smo i mi. Naravno, sada će njima da bude lakše, ali serija se igra na tri dobijene i još ništa nije gotovo – zaključio je Lazić.

Naredni meč u borbi za veliko finale regionalnog takmičenja i Evroligu na programu je u subotu od 21 čas, kada će Partizan biti domaćin.