Marko Nikolić: Zvezda nam ne stvara pritisak, želimo da odbranimo titulu

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli jedva čekaju da izađu na teren protiv OFK Beograda i nastave seriju od četiri vezane pobede u prvenstvu. On je dodao da ekipa nema ništa protiv što će se meč igrati posle duela Crvene zvezde.

– Idemo na Karaburmu gde nas očekuje još jedan derbi i finale, oni su mlad tim, jako talentovan i nezgodan protivnik. Nema dileme da njihovi rezultati ne prate igru koju prikazuju, veoma smo motivisani i jedva čekamo da izađemo na teren. Očekujem isto to i od OFK Beograd, da bude motivisan kao i ostale ekipe protiv Partizana u drugom delu sezone – rekao je Nikolić.
On je dodao da će Partizan igrati bez suspendovanih Branislava Trajkovića, Nikole Ninkovića i Danka Lazovića, dok su ostali zdravi i spremni za meč sa “romantičarima”.

Nikolić je istakao da je zadovoljan dosadašnjim partijama, ali da je uveren da će crno-beli igrati još bolje u narednom periodu.

– Igrali smo borbeno i angažovano, kvalitet igre bio je na zavidnom nivou, ipak ne volim da ograničavam tim i siguran sam da uvek može bolje – poručio je Nikolić.

Na pitanje da li ekipa oseća veći pritisak jer Crvena zvezda svoj meč protiv Voždovca igra dan ranije, Nikolić je rekao:

– Mi ne osećamo veliki pritisak, želimo da odbranimo titulu više nego išta i živimo za to. Bilo bi korektno da se ti termini koriguju, ali adaptirali smo se na mnogo toga od početka prolećnog dela sezone – kazao je on.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Partizana igra se u nedelju od 14.30 sati na stadionu na Karaburmi.