Martina: Inter pati, Vidić takođe! On ne zaslužuje da se loše priča o njemu

Agent Nemanje Vidića, Silvano Martina, smatra da nisu fer kritike kojima je izložen njegov klijent, otkako je došao u Inter proteklog leta.

Vidić je nakon osam blistavih godina napustio Mančester Junajted i preselio se na Đuzepe Meacu, gde iz nedelje u nedelju njegov tim prima golove i gubi bodove.

– Otkako je Vidić stigao u Italiju napravio je samo jednu grešku, protiv Palerma. Dobio je veliku odgovornost. Kritike su loše ciljane, on je sjajan igrač, najbolji štoper u Seriji A – rekao je Martina.

Inter je sa velikom ambicijama ušao u novu sezonu, očekivan je povratak u borbu za titulu, ali su „nerazuri” posle 11. kola tek deveti sa 12 bodova manje od lidera Juventusa.

– Inter pati, Vidić takođe pati. Ne zaslužuje da se tako priča o njemu sve vreme. Kad god se dogodi nešto pogrešno njega krive. Možda jer je najbolji defanzivac u ekipi, vreme će pokazati da je on dobar Interov potez – zaključio je Vidićev menadžer.

Narednog vikenda je reprezentativni termin, pa će Vidić imati vremena da se spremi za gradski derbi sa Milanom 23. novembra.