Mediji sele Raduljicu u Galatasaraj, on demantuje: ‘Koncentrisan sam samo na Šandong’

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica izjavio je kako je u potpunosti posvećen svom klubu Šandongu i na taj način je demantovao glasine o selidbi u istanbulski klub.

Neki domaći mediji preneli su informaciju da bi čelnici Galatasaraja srpskog centra rado videli u svojim redovima posle samo mesec i po dana provedenih u Kini.

Srbin je te navode demantovao na svom Tviter profilu; „Imam ugovor sa sadašnjim klubom do kraja sezone u Kini. 100% sam koncentrisan da pomognem mom timu da ode do finala”, napisao je Raduljica.

Podsećamo da se Galatasaraj nalazi u istoj evroligaškoj grupi sa Crvenom zvezdom Telekom te da postoji ogromna verovatnoća da se dva kluba ponovo susretnu u TOP 16 fazi.

Mirolsav Raduljica odigrao je 48 utakmica za Milvoki Bakse u sezoni 13/14 ali je u proseku na parketu provodio samo 9.7 minuta po meču. Sa 3.8 poena i 2.3 skoka Raduljica se nije iskazao u punom sjaju.

Centar reprezentacije Srbije zablistao je na Mundobasketu. Sa prosekom od 13 poena i 4.6 skoka po meču bio je jedan od najboljih pojedinaca našeg nacionalnog tima.