MEKGREGOR PONOVO PRETI: Vaso Bakočević veruje Ircu, a evo šta očekuje od UFC spektakla

PROMO/MeridianSport

Noć između subote i nedelje donosi nam još jedan UFC spektakl!

Svi vi koji ste željni kvaliltetnih borbi, mnogo napetih i neizvesnih rundi, uz nezaobilaznu dozu adrenalina – spremite se, jer vas noćas upravo to i čeka.

Organizatori UFC 257 priredbe, koja će se održati u Abu Dabiju, potrudili su se da izaberu više nego kvalitetne borbe, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji. Ipak, ono što će privući najviše pažnje svakako je veliki povratak najplaćenijieg MMA borca u istoriji, i borba Konora Mekgregora i Dastina Poarijea.

PROMO

Slavnog Irca nismo gledali u oktagonu više od godinu dana, nema sumnje da nam je nedostajao, a uvereni smo da će nas i ovog puta oduševiti.

Obećao je Mekgregor da će Dastina nokautirati za samo 60 sekundi, ali ljubitelji borbi se ipak nadaju da će meč potrajati malo duže.

Ako ste u dilemi na koga da “stavite pare”, jedan od najboljih domaćih boraca, Vaso Bakočević, ima predlog.

Jedva čekam subotu, pa neka bude šta god hoće! Samo nek se biju… Nadam se da se neće ispuniti Konorova pretnja da će ga nokautirati za 60 sekundi, hoću pet rundi velike borbe – rekao je Vaso u razgovoru za Meridian Sport.

Osim toga, Meridian i Vaso su iskoristili priliku i za jedan humani potez. Naime, Bakočević je odigrao humanitarni tiket, a evo kakve su njegove prognoze:

PROMO

Ove noći imaćemo priliku da gledamo i Dena Hukera protiv Majkla Čendlera, Marinu Rodrigez protiv Amande Ribas, Meta Frevolu i Otmana Azaitara, kao i Džoanu Kaldervud protiv Džesike Ej.

Prošlo je već neko vreme od povlačenja Habiba Nurmagomedova, ali on je i dalje u centru pažnje. Čak, kruže priče da će se vratiti u okragon.

Pa, šta će nego da se vrati?! Mislim da on njih “sprda” samo, kao “ne da mi mama”. Dajte mu 100 miliona, pa će da se vrati – uveren je Bakočević.

Pa, ko zna, možda ćemo uskoro “igrati” i na Nurmagomedova, ali do tada ćemo uživati u Mekgregoru i drugim sjajnim borcima.

Uz to Meridian vam poklanja i 1.500 DINARA za klađenje BEZ USLOVA, a UFC je fantastična prilika da okušate sreću.

A, o čemu su sve porazgovarali Vaso Bakočević i Meridian pogledajte u nastavku: