MESI POSTAVLJA STANDARDE: Za dobitnika ‘Zlatne lopte’ adidas kreirao platinastu kopačku

Leo Mesi
Promo

Posle osvajanja rekordne pete Zlatne lopte, Leo Mesi učvrstio je svoju poziciju najboljeg igrača u istoriji fudbala, fenomena ove igre. Kompanija adidas obeležila je taj momenat lansiranjem svoje nove kampanje “Ja sam tu da stvaram”, u slavu Mesijevih fudbalskih momenata koji su ostavljali gledaoce bez teksta, a ne njegovih rekorda.

 

Ova nagrada je najveće priznanje za pojedinačni uspeh u fudbalu. Ali, u novom filmu kompanije adidas nisu najvažniji oboreni rekordi, osvojeni trofeji ili priznanja, jer Mesi je ovde da stvara. Danas, ovaj sportski gigant nastavlja da slavi najboljeg igrača svih vremena tako što će Mesiju predstaviti novu platinastu kopačku za vrhunskog stvaraoca, sa pravim platinastim elementima, koji se do sada još nisu mogli videti na kopačkama za fudbal.

Stvaraoci su sportisti koji grabe svaku priliku da usavrše svoju disciplinu. Oni stvaraju za svoj tim, za svoju zemlju, za milione navijača koji pokušavaju da i sami ponove do tada neviđene majstorije. Upravo ta vera u sebe vodi ih do pobede i stvaranja nečeg novog. Mesi je vrhunski stvaralac, a platinasta kopačka Mesi 15 obeležava njegova nestvarna dostignuća u svetu fudbala. Zlato je za pobednike, platina je za najbolje.

 

Dizajn platinaste kopačke zasnovan je na najnovijem modelu Mesi 15, koji je napravljen od najfinije argentinske kože biserne boje ukrašen čistim metalik platinastim elementima. I Mesijev i adidas-ov logo izrađeni su od čiste platine, a zadnji deo kopačke ukrašen je sa utisnute četiri zlatne i jednom platinastom tačkom u čast Mesijevog rekordnog podviga osvajanjem uzastopnih titula Zlatne lopte. Španska fraza na ulošku kopačke “el másgrande de todoslostiempos” znači “najbolji svih vremena”.

Kopačka Mesi 15 sa potpisom, prva jedinstvena kopačka koju je adidas napravio za nekog igrača, dizajnirana je u Mesijevom neponovljivom stilu igre kojim je uspeo da stvori neke od najslavnijih momenata u fudbalskoj istoriji. Mesi 15 nije dizajnirana za rekorde u broju golova, trofeje ili veličanje. Ona je dizajnirana za stil bliskog driblinga kojim je Mesi zauvek promenio igru.