Mesi: Srećan sam zbog golova, moramo da budemo oprezni u revanšu

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da je zadovoljan ubedljivom pobedom protiv Bajerna iz Minhena od 3:0, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da se opusti u revanšu.

 

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Bajern sa 3:0, dvostruki strelac bio je Mesi, koji je pogotke postigao u 77. i 80. minutu, a treći gol postigao je Nejmar u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

– Uz malo sreće postigli smo prvi gol, a naredna dva su došla nedugo za njim. Ostvarili smo odličan rezultat uoči revanša, a to je ono što smo hteli – rekao je Mesi, preneli su danas španski mediji.

Mesi je postigao ukupno 77 golova u Ligi šampiona i izjednačio se na prvom mestu liste strelaca tog takmičenja sa Kristijanom Ronaldom iz Real Madrida. Iza njih ostala je legenda “kraljevskog” kluba Raul sa 71 golom.

– Bio sam izuzetno srećan zbog gola jer sam znao da je važan. U završnici smo postigli prvi gol i znao sam koliko je začajan u duelu. U Nemačkoj će biti teško. Imamo dobar rezultat, ali moramo da odemo tamo oprezni – rekao je argentinski reprezentativac.