Micov: Nisam bacio peškir niti sam rekao ružne reči Đorđeviću, za Srbiju sam igrao bolestan

Bek reprezentacije Srbije objasnio je za Mondo da nije ništa loše uradio i da nije bacio peškir ka klupi Srbije. On je poželeo sreću reprezentaciji na Mundobasketu

Bek Srbije Vladimir Micov rekao je da nije kriv i da ne zna zašto je izbačen iz reprezentacije. On je u izjavi za Mondo pričao šta se desilo na klupi.

– Neću da ulazim u detalje, niti mi to treba. Pošto vidim da je selektorova konačna odluka da više nisam u timu, samo želim momcima uspeh na Svetskom prvenstvu, a njegovu odluku, naravno, poštujem – rekao je Micov i dodao:

– Pošto sam pročitao selektorovu izjavu datu na konferenciji za novinare, želim samo da demantujem da je došlo do bilo kakvog bacanja peškira. To nisam uradio, niti sam nešto ružno rekao, kako su preneli pojedini mediji – rekao je Micov u telefonskoj izjavi za MONDO i nastavio:

– Moja želja da igram za reprezentaciju je bila prevelika, to sam pokazao za ovih mesec i po dana. Pogotovo što su mi doktori naredili da tri meseca mirujem zbog virusa jetre koji sam imao, a ja sam na svoju želju i svoju odgovornost posle dva meseca pristao da treniram i igram. Samo zbog moje velike želje – objasnio je on.