Micov o meču sa Zvezdom: Favoriti smo! Većina nas je igrala protiv Partizana u Areni, tako da ambijent nije nepoznanica

Košarkaš turskog Galatasaraja, ujedno i srpski as, Vladimir Micov, poručio je da je njegov tim favorit u večerašnjem meču, kao i da ogromna poseta 'Delija' i vrela atmosfera u Beogradu za njih nije nepoznanica.

– Svesni smo šta nas očekuje, Arena će sigurno biti rasprodata i svi se radujemo dobroj atmosferi. Siguran sam da Crvena zvezda dočekuje meč sa dosta samopouzdanja s obzirom na maksimalan učinak u ABA ligi. Mi sa druge strane imamo dosta problema sa povredama i nijedan trening nismo odradili kompletni. To je praktično jedina naša mana – rekao je Micov novinarima na „otvorenom treningu” u Beogradskoj areni.

– Mislim da smo favoriti, ali to treba da pokažemo na terenu. Ne smemo da dozvolimo da navijači ponesu Zvezdu, da budemo pametni u napadu i da dosta trčimo kako bismo došli do lakih poena.

O Crvenoj zvezdi su prikupljene sve informacije.

– To je mlada ekipa, ispratili smo te mečeve iz ABA lige i videli da forsiraju jaku odbranu iz koje razvijaju kontre i dosta dobro trče. Ne bih izdvajao pojedince, mada pošto sve polazi od plejmejkera, važno je da zaustavimo Vilijamsa. Ako to uspemo mislim da ćemo napraviti dobar posao.

Micov je više puta pominjao ambijent…

– Iskusna smo ekipa i svi znamo šta nas čeka. Većina nas je igrala u Areni protiv Partizana tako da neće biti nepoznanica.