MIHA ODGOVORIO VIJALIJU: “Ti si na televiziji, trebalo bi da budeš neutralan” (VIDEO)

Sinisa Mihajlović
wikipedia/ Roberto Vicario

Temperamentni trener Torina postaje još vatreniji u situaciji kada je njegov tim oštećen. Posle gubitka bodova na velikom derbiju protiv Juventusa, Miha je ušao u verbalni duel sa legendarnim centarforom i TV komentatorom Đanlukom Vijalijem.

 

Mihin Torino je bio na pragu istorijske pobede nad gradskim rivalom, ali je Gonzalo Iguain jednim magićnim potezom nastavio istorijski niz nepobedivosti Juventusa u gradskom derbiju.

Prethodno je Adem Ljajić fantastičnim pogotkom iz slobodnjaka, razgalio srca navijača Torina.

Mihajlovića je posebno naljutilo isključenje za njegovog fudbalera Afrije Akve, kada je vezni fudbaler startovao na loptu, ali je pritom zakačio i igrača Juventusa, pa je dobio drugi žuti karton.

Međutim, bez obzira na to što je trener Torina “pocrveneo” dao je izjavu za italijansku televiziju “Sky” nakon susreta, ali se pritom “zakačio” sa Đanlukom Vijalijem koji radi kao stručni konsultant za ovu televiziju, a koji je tvrdio da je crveni karton opravdano dosuđen.

– Istina je da to pre nekoliko godina nije bio faul, ali su se pravila promenila. Nije dozvoljeno tako da uklizaš na takav način, pa je iz mog ugla crveni karton opravdan – poručio je nekadašnji napadač Juventusa, Sampdorije i Čelsija.

Kada je to Mihajlović čuo – žestoko je napao Vijalija.

Smatrao je da je veoma subjektivan, valjda i zbog toga što je igrao za “staru damu”, pa mu je odbrusio u “živom” TV programu.

– Vijali kaže da je to faul, a ja da je blasfemija! Stigao je prvi do lopte i baš me briga šta ti kažeš. Ti si na televiziji, trebalo bi da budeš neutralan, svi su videli da faula nije bilo. Ti si jedini čoveče koji brani tu tezu, trebalo bi da budeš fer, ali nisi –  rekao je Mihajlović uz opasku da bi Vijali mogao da razmisli o kupovini novog para naočara.