Mihajlović: Idemo oslabljeni u Novi Paraz, ali se nismo uplašili! Želimo pobedu

Fudbaler Rada Nemanja Mihajlović rekao je da predstojeća utakmica u Superligi Srbije sa Novim Pazarom za njegovu ekipu predstavlja veliki izazov.

– Iako idemo oslabljeni u Novi Pazar, nismo se uplašili, idemo na pobedu. Mi smo takva ekipa i uvek želimo da se nadigravamo. Nije toliko bitan rezultat, koliko nam je potrbno da dobro odigramo – rekao je Mihajlović

Iako je Rad najavio organizovani dolazak 250 svojih navijača, pristalice beogradskog superligaša neće prisustvovati utakmici koja će se igrati u Novom Pazaru.

– Svi dobro znamo kakva je atmosfera u Novom Pazaru. Očekujem paklenu atmosferu, iako neće biti naših navijača. Oni bi nam bili vetar u leđa. Motivisano i bez straha odlazimo u Novi Pazar – rekao je Mihajlović.

Mladi vezni fudbaler „Građevinara” nada se da će Rad ove sezone u Superligi ostvariti bolji rezultat nego prethodne, kada je kroz baraž izborio opstanak.

– Očekujem znatno bolju sezonu nego prethonde. Očekujem da ćemo biti na sredini, možda čak i bolji. Dobro smo se pripremali i s velikim optimizmom ulazimo u novu sezonu, bez obzira na sve probleme – rekao je Mihajlović.

Utakmica prvog kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Rada igraće se u subotu od 17.30.