Mihajlović: Možemo da igramo dobro protiv bilo koje ekipe, mogli smo i da pobedimo Juventus

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović ocenio je danas da su njegovi fudbaleri u prvih pola sata meča s Juventusom igrali izuzetno loše, ali su u drugom delu meča pokazali da mogu da pariraju bilo kome.

– Za 30 minuta meča smo se mnogo mučili, dok su oni bili superiorni i u fizičkom i tehničkom smislu. Mi smo onda promenili sistem, počeli da igramo našu igru, onako kako znamo i tako smo pokazali da možemo da igramo dobro protiv bilo koje ekipe – rekao je Mihajlović, prenose italijanski mediji.

– Da smo sve vreme igrali kako Sampdorija može i zna, bio bih zadovoljniji, ovako sam nervozan. Bio sam zadovoljan posle remija s Napolijem, jer smo tada igrali jako dobro – dodao je on.

Juventus i Sampdorija su danas igrali nerešeno, 1:1, u prvoj nedeljnoj utakmici 15. kola Serije A. Juventus je poveo u 12. minutu golom Patrisa Evre, a bod timu Siniše Mihajlovića doneo je Manulo Gabijadini u 51. minutu.

– Juve je dobio poslednjih 25 utakmica na svom terenu i samim tim je bilo užasno teško doći do boda na stadionu Juventus arena. Imali smo sreće što smo posle prvog poluvremena zaostajali samo jedan gol… Rezultat na kraju nije bilo toliko atraktivan, koliko je igra bila – rekao je Mihajlović.

Na prvom mestu tabele Serije A je Juventus, sa 36 bodova, a Sampdorija je peta, sa 26.