Mihajlović posle tuče sa navijačem: Napadač je doneo pogrešnu odluku, znam da se branim

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da se nije mnogo potresao zbog napada navijača jer zna da se brani.

Mihajlović se u subotu u Đenovi ispred hotela u kojem je bila smeštena njegova ekipa potukao sa navijačem tog kluba, koji je počeo da vređa bivšeg selektora reprezentacije Srbije.

– Nije lepo kada te neko vređa i napadne, ali srećom znam da se branim. Mislim da je doneo pogrešnu odluku – rekao je Mihajlović za Gazeta delo Sport.

Napadač je tom prilikom nasrnuo na Mihajlovića, udario ga u lice i slomio mu naočari za sunce, što je razbesnelo srpskog trenera. Usledio je fizički obračun, a veći incident sprečili su fudbaleri Sampdorije.

Mihajlović se osvrnuo i na prvenstvanu utakmicu italijanske Serije A, u kojoj je Sampdorija odigrali nerešno 0:0 na gostovanju protiv Sasuola.

– Znali smo da će biti teško. Pokušali smo da dobijemo meč, promenili smo sistem igre, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu je bilo dosta vruće i mislim da su obe ekipe pale u tempu zbog teških uslova za igru – dodao je Mihajlović.