Mihajlović prelomio: Izjava odala dalju sudbinu u Sampdoriji

Posle mnogo protivrečnih informacija, izjava Siniše Mihajlovića uoči meča sa Parmom odala njegovu konačnu odluku u vezi sa daljim ostankom u Sampdoriji. Pročitajte šta je rekao bivši selektor reprezentacije Srbije.

 

 Ako je i bilo dileme, posle ovog obraćanja javnosti više je nema – Siniša Mihajlović nedosmisleno je najavio odlazak sa “Luiđi Ferarisa”.

Kao igrač – četiri sezone. Kao trener – nepune dve.

Drugi put u životu, Siniša Mihajlović oprostio se od “Luiđi Ferarisa”. Prvo je 1998. godine prešao iz Sampdorije u Lacio i postao prvak Italije, a gde će ove 2015. godine posle razlaza sa Sampom i da li će i kao trener osvojiti “skudeto”, saznaćemo uskoro.

Za sada, poznato je da Mihajlović neće biti trener kluba iz Đenove naredne sezone, a da li će je ostaviti na pozicijama koje vode u kvalifikacije za Ligu Evrope saznaćemo u nedelju uveče, kada bude odigrano poslednje kolo Serije A za ovu sezonu, ali i kada bude poznato da li će najveći rival, Đenova, ispuniti uslove za UEFA licencu naredne sezone.

Ovo će uvek biti moj dom, ali mislim da sam isplatio svoj dug prema klubu –rekao je Mihajlović danas, pre utakmice sa Parmom (nedelja, 18.45).

– Znam odakle dolazim i znam da sam uvek bio bolji od svojih prethodnika u klubovima u kojima sam radio, a da su oni posle mene imali lošije rezultate. To kaže statistika, ne ja. Tako da… Moja budućnost? Vratiću se kući u Rim, potom otputovati u Beograd da se javim majci i bratancima – ostao je nedorečen Mihajlović, izbegavajući da kaže ime sledećeg kluba, iako se uveliko piše o njemu kao treneru Napolija.