Mihajlović: Remi mnogo boli, dominirali smo tokom cele utakmice

Trener Sampdorije Sniša Mihajlović smatra da njegovi igrači mogu da budu ponosni jer su zaslužili pobedu protiv Napolija.

Sampdorija je u nadoknadi vremena ostala bez tri boda u duelu sa konkurentom za treće mesto na tabeli, iako je imala igrača više u poslednjih pet minuta.

– Dominirali smo celu utakmicu, ovakav remi mnogo boli. Zaslužili smo pobedu zbog naše igre, ali ovo je fudbal, a protiv velikog kluba prva neopreznost se kažnjava – rekao je Mihajlović.

Sampdorija je i dalje neporažena kod kuće, ali je remizirala treći put u nizu u Seriji A.

– Igrali smo protiv tima koji je poslednjih godina konstantno u vrhu Serije A, koji je šutirao više od bilo kog tima u šampionatu ove sezone, a mi smo im jedva dozvolili jednu šansu. Možemo biti ponosni na to. Napoli je bacio sve što je imao na nas, igrao sa četvoricom napadača, ali mislim da su gol dali greškom Mesbaha jer nije pratio Sapatu. Nemam šta da zamerim svojim igračima jer su dali sve od sebe – istakao je Mihajlović.

Tim iz Đenove ima samo jednu pobedu u poslednjih sedam kola pa je pala na peto mesto, dok su Napoli i Đenoa izjednačeni na trećem.

– Još jednom smo dokazali da možemo da se nosimo sa bilo kim. Fali nam to ‘nešto’ da bi pobedili veliki klub. Remizirali smo sa Romom, Milanom i Napolijem. Ovo je razočaranje za igrače, ali ako nastavimo da igramo ovako i popravimo naš mentalitet van kuće, onda možemo otići daleko – smatra srpski trener.