Mihajlović: Ukoliko moji igrači pokažu bes, teško ćemo biti poraženi od Napolija

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović ocenio je da njegov tim teško može da bude poražena od Napolija u utakmici Serije A, ukoliko igrači u sebi budu imali bes.

 

Bio sam razočaran nakon remija sa Ćezenom u prošlom kolu… Dan kasnije sam bio besan. Bacili smo dva poena, mogli smo jednom nogom da budemo u Ligi Evrope. Ukoliko moji igrači budu pokazali bes koji sam imao ja, teško ćemo biti poraženi od Napolija. Niko u Italiji nije igrao sa četiri napadača kao što smo mi protiv Čezene. Videćemo da li ćemo ponovo igrati tako u nedelju – rekao je Mihajlović.

Mihajlović je kazao da njegova ekipa na gostovanje Napoliju putuje bez straha.

O PRELASKU U NAPOLI

“Novine moraju da popune stranice”

Mihajlović je prokomentarisao i natpise u medijima da će na kraju sezone napustiti Sampdoriju i preuzeti Napoli.

– U fudbalu sam već 30 godina i znam da novine moraju da popune svoje stranice, ali ja nisam potpisao ugovor sa Napolijem. Te priče koje su izašle pokazale su nedostatak poštovanja prema meni, mom timu, navijačima, pa čak i Napoliju – kazao je Mihajlović.

Utakmica 32. kola italijanske Serije A između Napolija i Sampdorije igraće se u nedelju od 20.45.

– Odlazimo na stadion San Paolo bez straha. Za velike rezultate i dostignuća potrebna nam je hrabrost. Onaj ko se plaši može da ostane kod kuće. Samo hrabrost može da nam donese pobedu i plasman u Ligu Evropa. Pozvao sam čitavu ekipu da krene na put, ali mogao bih da ih vratim ako se ne osećaju najbolje – kazao je on.

Sampdorija sedam kola pre kraja šampionata zauzima peto mesto sa 50 bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Napolija i jedan više od šestoplasirane Fiorentine.