Mijailović: Dejan je večni kapiten Crvene zvezde, veliko ime srpskog i svetskog fudbala

Pripreme za prijateljski susret između Crvene zvezde i Udinezea polako se privode kraju. Uskoro će sve biti spremno za početak još jednog velikog fudbalskog događaja.

– Biće mi čast da kapitensku traku predam Dejanu Stankoviću. On je jedan od onih igrača, a hvala Bogu, u Crvenoj zvezdi ih ima mnogo, koji zaslužuju da večno nose kapitensku traku. Dejan Stanković je ostavio veliki trag kako u Crvenoj zvezdi, tako i u svim drugim klubovima u kojima je nastupao. Osvojio je mnogo trofeja u karijeri, i veliko je ime srpskog, ali i svetskog fudbala. Drago mi je što su se Crvena zvezda i on dogovorili da svoju poslednju utakmicu u karijeri odigra baš na Marakani, pred našim navijačima. To je događaj koji se ne sme propustiti, i ja sam uveren da će tribine biti pune – siguran je Mijailović.

Na meč protiv Udinezea, Mijailović gleda iz takmičarskog ugla.

– Nećemo se opuštati samo zato što je u pitanju prijateljska utakmica. Naprotiv, iskustvo koje ekipa može steći nakon ovakve utakmice je veliko, posebno jer se radi o veoma kvalitetnom protivniku. Dužni smo da pred našim navijačima pokažemo kvalitet, i da odigramo lepu utakmicu. Zato, još jednom pozivam navijače da u subotu dođu na Marakanu i da budu uz Dejana i Crvenu zvezdu – rekao je Mijailović.