Milan Jovanović: Titule Zvezdi i Liverpulu!

Bivši reprezentativac Srbije koji se prevremeno 'penzionisao' istakao je da bi voleo da titule u Jelen Superligi i Premijerligi osvoje Crvena zvezda i Liverpul.

Milan Lane Jovanović rešio je da se ne vraća na fudbalski teren iako bi sa 33 godine i iskustvom koje ima mogao da pomogne mnogim evropskim i svetskim klubovima koji su mu nudili ugovor.

Veliki broj operacija (čak osam) naterao je Laneta da odustane od daljeg bavljenja profesionalnim fudbalom i okrene se sticanju diplome.

U međuvremenu, Lane Jovanović pomno prati rasplete u evropskim fudbalskim šampionatima a posebno u Srbiji i Engleskoj gde pitanje prvaka i dalje nije rešeno.

Komentarišući tabele Jelen Superlige i Premijer lige Milan Jovanović je konstatovao da bi voleo da titule u Srbiji i Engleskoj ponesu Crvena zvezda i Liverpul.

– Zvezda je u prednosti jer do kraja može sebi da dozvoli luksuz i izgubi još jedan meč. U Engleskoj bih voleo da to bude Liverpul, pa tek ako moj klub ne uspe da dođe prvi do cilja, onda bih rekao mojoj braći iz Mančester Sitija i Čelsija ‘izvol’te titula’ – rekao je Milan Jovanovic, a prenosi Kurir.

Uprava Crvene zvezde, na čelu sa Draganom Džajićem, prethodnog leta htela je da u svoje redove dovede popularnog Laneta, koji će ostati upamćen kao strelac prvog gola za modernu samostalnu Srbiju na Svetskim prvenstvima jer je u Južnoj Africi svojim pogotkom doneo „Orlovima” pobedu nad Nemačkom u duelu drugog kola grupne faze takmičenja.