Milanović: Očekuje nas teži deo posla na domaćem terenu

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je da njegovu ekipu očekuje teži deo posla na domaćem terenu u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kluža.

– Nadamo se da ćemo uz veliku podršku nasih navijača odigrati još jednu dobru utakmicu i proći u sledeći krug. I ne samo na taj način Jagodini omogućiti da se što bolje brendira na evropskom tržištu, nego i obezbediti poene za srpski fudbal kako bi u kasnijim sezonama i Jagodina i ostali srpski klubovi mogli da stratuju sa bolje pozicije – rekao je Milanović za sajt kluba.

Fudbaleri Jagodine odigrali su juče 0:0 sa Klužom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš meč je sledeće nedelje u Jagodini.

Fudbaler Jagodine Đorđe Šušnjar je kazao da je utakmica jakog tempa svih 90 minuta.

– Kluž je pokazao da je jako ozbiljna ekipa koja ima evropsko iskustvo. Mi smo imali dogovor koji smo ispoštovali i odigrali ovu utakmicu jako disciplinovano, što je i odraz ovog rezultata. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, a nisu ni oni svoje. Mislim da je ovo na kraju i najrealniji rezultat – rekao je Šušnjar.