Milanović: Pridruživanje superligaškom društvu dovoljno govori o našim kvalitetima

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović ističe da je ovaj klub ostvario ogroman uspeh ulaskom u Superligu Srbije.

– Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima i u dosadašnjem rangu takmičenja, a pridruživanje superligaškom društvu dovoljno govori o našem kvalitetu – rekao je Tanjugu trener Lučanaca.

Prema njegovoj oceni, ekipa Mladosti je u proteklom delu takmičenja pokazala da je za, kako je naveo, ƒ„dva stepenika više” u odnosu na sve ostale klubove koji su se takmičili u Prvoj ligi Srbije.

Osvrćući se na utakmicu sa Metalcem, u kojoj je Mladost trijumfovala i poslala ekipu iz Gornjeg MIlanovca u baraž, Milovanović ističe da gosti nemaju razlog da se ljute.

– Bilo je manjih incidenata, ali pokazali smo nadmoć na terenu pobedivši protivnika 2:0 – dodao je strateg Lučanaca.

Milovanović je istakao da će Lučanci sa pripremama početi 27. ili 29. juna. Prvi deo će odraditi u svom mestu, a posle toga se sele na Zlatibor.

Zadovoljstvo ostvarenim uspehom ne krije ni kapiten Mladosti, Nemanja Milunović.

– I u elitnom rangu takmičenja ćemo se boriti, pružati maksimum na terenu i bićemo ravnopravan rival svima. Opravdano smo u Superligi, prilikom nadmetanja u PLS smo imali veliku bodovnu razliku u odnosu na ostale ekipe i mi smo se pitali za sve – rekao je štoper Lučanaca.