Milanović: Zadovoljan sam pobedom, iskoristili smo nesmotrenost Jagodine

Trener Rada Milan Milanović rekao je večeras da je zadovoljan zbog pobede njegovih fudbalera nad Jagodinom u 12. kolu Super lige Srbije.

– Do sad smo uglavnom igrali lepršavo na strani i sa više ofanzivnih igrača, danas smo se odlučili malo da zatvorimo sredinu, jer Jagodina ima odličan napad, u tome smo i uspeli. Neki put je bolje i ovako, sa manje lepote igrati fudbal, ali pobediti na strani, tako da sam s te strane zadovoljan – rekao je Milanović.

Rad je danas u gostima savladao Jagodinu sa 2:0 u utakmici 12. kola domaćeg prvenstva.

– Iskoristili smo nesmotrenost i malu opuštenost ekipe Jagodine na samom početku, imali smo jednu dobru šansu i postigli smo gol iz prekida. Posle toga smo istrpeli pritisak, najveći pritisak u prvom poluvremenu je bio negde sredinom poluvremena, imali su dve, tri dobre akcije – kazao je Milanović.

Trener Jagodine Simo Krunić kazao je da je njegova ekipa zasluženo poražena.

– Imali smo neke naše prilike u prvom i drugom poluvremenu, igrali smo kući, rano smo primili gol, nismo uspeli da se vratimo, da izjednačimo u nekim prilikama koje smo imali. Na kraju smo ostali i bez igrača zbog jedne nesmotrenosti, i Rad nas je kaznio – kazao je Krunić.

– Danas nismo uspeli da damo gol, primili smo dva i zasluženo smo izgubili – dodao je on.

Rad je posle nekompletnog 12. kola Super lige na devetom mestu sa 14 bodova, dok je Jagodina 10. sa istim bodovnim učinkom.