MILETIĆU SE ISPUNILA VELIKA ŽELJA: “Poziv koji se ne odbija”

Srbija će u narednim mečevima Lige nacija imati u sastavu debitanta iz Super lige.

Nemanja Miletić
print screen/Instagram.com/nemanja_33

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić rekao je da je maštao o pozivu u nacionalnu selekciju, kao i da je to bila ponuda koja ne može da se odbije.

– Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku – rekao je Miletić za klupski sajt.

Miletić se odazvao pozivu selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića i priključio se reprezentativcima Srbije u Nacionalnoj kući fudbala u Novoj Pazovi pred mečeve Lige Nacija.

– Kako nam je šef Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku. Samo što sam stigao na Kosovo, usledio je poziv od generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato – rekao je Miletić.

On je kazao da su ga saigrači iz reprezentacije lepo prihvatili i da mu je Marko Janković, reprezentativac Crne Gore poslao tekstualnu poruku “Ćelo, čuvaj se”.

– Razgovarao sam sa Nikolom Milenkovićev, potom sa Brankom Jovičićem i Mijatom Gaćinovićem koje znam godinama – dodao je Miletić.

Srbija za tri dana u Podgorici gostuje Crnoj Gori u trećem kolu Lige nacija, a meč je na programu od 20.45.